Dewa-rent

153

  • Geschreven door Dewa-rent
  • 2018-02-13 17:01:16
13Februari

Hoe vertrek ik veilig op vakantie?

Test je verkeerskennis en ga voorbereid op wintersportvakantie met Dewa-Rent!
 
 
Doe de verkeerstest
 
Het licht staat op rood voor de gele wagen. De agent heeft beide armen uitgestrekt. Wie mag er doorrijden?
Inline afbeelding 1
 
Het juiste antwoord vind je onderaan de mail! Volgende maand volgt er een nieuwe vraag!
 
 
Vertrek goed voorbereid op wintersportvakantie!
 
Is het voorbereiden van je wintersportvakantie vaak een moment van stress? Dat is verleden tijd, want met onze praktische tips en informatie ga je zorgeloos op wintersport!
 
1.Wintermaatregelen
Aangezien je naar koude oorden trekt zullen een ijskrabber en slotontdooier zeker van pas komen. Ook een deken en warme drank om je warm te houden bij eventuele file zijn geen overbodige luxe.
 
2.Oefen sneeuwkettingen opleggen
 
Op sommige bergpassen zijn sneeuwkettingen verplicht. Ook al zijn ze niet verplicht, als de baan vol met sneeuw ligt, zal je blij zijn dat je ze mee hebt! Oefen thuis al eens zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vergeet geen handschoenen en neem een stuk plastic mee, zo worden je knieën niet nat als je de kettingen in de sneeuw moet opleggen. Steek je sneeuwkettingen niet te ver weg zodat je de helft van de koffer niet moet uitladen om er aan te kunnen. Nog opzoek naar sneeuwkettingen? Bij Dewa-Rent kan je er huren!
 
3.Zorg voor winterbanden en de juiste bandenspanning
 
In bijna alle wintersportlanden zijn winterbanden verplicht. Controleer ook de bandenspanning. Bij een te lage spanning verliezen winterbanden hun veiligheidsvoordeel. Het is aan te raden om tijdens de wintermaanden de bandenspanning met 0,2 bar te verhogen.
 
4.Denk aan je vignet
 
In Zwitserland, Oostenrijk en sommige Duitse binnensteden is een vignet of milieusticker nodig. Kijk goed na of je ze nodig hebt en koop ze op voorhand om wachttijden aan de grens te vermijden of geen tijd te verliezen bij het zoeken naar een verkooppunt.
 
Promotie op verhuisdozen!
 
Naast bestelwagens - met of zonder laadklep – kan je bij Dewa-Rent ook terecht voor verhuisgerief. Zo loopt er momenteel een promotie op de verhuisdozen!
Betaal €37 voor 20 dozen, oftewel €1,85/doos. Meer dozen nodig? Betaal dan €66 voor 50 dozen, oftewel €1,32/doos.
Neem eens een kijkje op www.deverhuiswinkel.be: de webshop die je helpt verhuizen! Je vindt er dozen, noppenfolie, rolkarretjes, verhuisdekens en veel meer!
Je kan bij ons ook terecht voor het huren van parkeerborden die worden geplaatst bij een tijdelijk parkeerverbod tijdens een verhuis.
 
 
Het juiste antwoord op de verkeerstest is antwoord c: de gele auto mag doorrijden.

Terug naar overzicht