Opgelet! Aangepaste openingsuren tijdens Corona-periode

Happy Sunday: maart & april

Laten we in maart en april even gek gaan doen? In Brugge en Eeklo lanceren we een actie enkel en alleen op zondag! Bij afhaling op zondag ontvang je niet minder dan 20% korting.
Iedereen weet dat DEWA-rent garant staat voor:
  • Scherpe prijzen
  • Gemakkelijk reserveren
  • Eenvoudig afhalen
En dit willen we nu nog extra in de verf zetten. Je kan je huurauto of bestelwagen eenvoudig afhalen in één van de 6 filialen en terugbrengen in één van de filialen naar keuze. In Brugge en in Eeklo kan dit zelf 7/7.
Zondag is soms zoveel meer dan enkel een rustdag en om jullie nog beter van dienst te zijn we open op zondag. We doen er zelf een schepje bovenop. Gebruik de kortingscode #happysunday en ontvang een korting van 20%.

Bestel nu!

Getuigenissen
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge