Vraag naar onze last-minutes! ✨

7 voordelen om een auto op lange termijn te huren

Ik hoor het je al denken: waarom is het interessant om een auto op lange termijn te huren? Misschien omdat je momenteel geen kapitaal hebt om een auto te kopen? Misschien omdat het fiscaal interessant is? Zoals je merkt, zijn er wel meer voordelen aan verbonden dan je zou denken. We zetten even alles op een rijtje:
1. Goed onderhouden wagenpark
Ons aanbod aan huurwagens is groot. Wat je ook zoekt, wij hebben het! Je hebt keuze uit het type wagen, het type brandstof, het merk, de uitrusting, het aantal kilometers … Je kiest als het ware een auto die het best aanleunt bij je huidige situatie.

2. Geen financieel risico
Een auto kopen is niet van de poes! Of het nu gaat om een nieuwe of tweedehandsauto, je hebt sowieso kapitaal nodig. En dan hebben we het nog niet gehad over de onverwachte kosten voor reparaties en onderhoud! Wij ontlasten je van dit financieel risico.

3. Eenvoudige betaling
Je ontvangt maandelijks een factuur van ons voor het huren van de auto – meer is er niet! Er komen geen onverwachte kosten voor reparaties, onderhoud, verzekeringen, verkeersbelastingen … Je kan op beide oren slapen!

4. Geen verborgen kosten
Op onze maandelijkse factuur zijn we zeer transparant over hetgeen we je aanrekenen. Je krijgt bijvoorbeeld een overzicht van het resterend aantal gratis kilometers. Bovendien is het te allen tijde mogelijk om het huurcontract kosteloos aan te passen of stop te zetten!

5. Fiscale voordelen
Wist je dat de volledige huurkost van de auto fiscaal aftrekbaar is? Bovendien is het niet nodig om de btw voor te financieren, aangezien wij factureren op maandelijkse basis. Verder wordt je kredietlijn bij de bank ook niet aangesproken, omdat er gewoonweg geen sprake is van kapitaalblokkering.

6. Omniumverzekering
Welke auto je ook kiest uit ons wagenpark, er wordt standaard een omniumverzekering aangesloten. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat er een gratis vervangwagen voor je klaarstaat – voor noodgevallen.


7. All-in pakket
Naast de auto zelf, zijn er nog een aantal zaken standaard inbegrepen in de huurprijs:
  • Een omniumverzekering met beperkte vrijstelling
  • Onderhoudskosten
  • Verkeersbelastingen & biv
  • Een groot aantal gratis kilometers per jaar


Zie jij ook de voordelen van autohuur op lange termijn in? Wacht dan niet langer en contacteer ons onmiddellijk!
Getuigenissen
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier