Huurwagens DEWA-rent
Huur hier uw minibusje, auto of bestelwagen.
Huurwagens DEWA-rent
Huur zonder verrassingen!
Lange termijn verhuur
Huurwagens voor bedrijven en particulieren
Zoekt uw bedrijf een vervangwagen of tijdelijk vervoer voor een nieuw personeelslid? Hebt u nood aan een extra bestelwagen voor leveringen tijdens drukke periodes? Wenst u als particulier een vervang- of aanloopwagen tot u over een eigen wagen beschikt? Geen zin in de administratieve rompslomp voor een wagen die u slechts tijdelijk nodig hebt?

DEWA-rent verhuurt personenwagens en bestelwagens aan scherpe tarieven op korte en lange termijn. U kan er terecht voor het huren van een voertuig voor 1 dag tot een paar jaar.

Voor het huren van een auto of bestelwagen tot 30 dagen kan u op onze website terecht. Wenst u langer te huren dan 30 dagen? Of hebt u meerdere wagens nodig? Vraag ons dan snel om een offerte op uw maat of van uw bedrijf.
Voordelen voor uw bedrijf
  • Fiscale voordelen
Wist u dat u de huurprijs van een wagen als onkosten kan boeken? Er is geen voorfinanciering nodig van de BTW. Factureren kan maandelijks! Vraag naar onze fiscaal interessante formule. Er is ook geen sprake van kapitaalblokkering, uw kredietlijn bij de bank wordt niet aangesproken.
 
  • Praktische voordelen
DEWA-rent verzekert uw huurwagens steeds omnium. Zo kan uw op beide oren slapen. Omdat wij geloven in transparantie kan u het contract vlot stopzetten indien nodig. Bovendien houdt u gemakkelijk overzicht op de kosten en kan u aanpassen indien nodig.

Wanneer u een auto op lange termijn huurt, voorzien wij ook een gratis vervangwagen mocht dat nodig zijn. Alles wordt steeds vertrouwelijk en volgens de hoogste kwaliteitseisen behandeld.
All-in huurprijs
Wat is inbegrepen in de all-in huurprijs, naast de auto zelf?
 
  • een omniumverzekering met beperkte vrijstelling
  • onderhoudskosten
  • verkeersbelasting & BIV
  • een groot aantal gratis kilometer per jaar

Indien u de wagen niet meer nodig hebt, kan het contract maandelijks kosteloos opzeggen, zonder verbrekingsvergoeding. Zo kan u bij DEWA-rent de huurperiode van het voertuig kiezen, zonder u te moeten verbinden aan een leasecontract.

Zit u nog met een vraag over het huren van een auto op lange termijn? Neem zeker een kijkje op onze FAQ. U kan ons ook bellen op het nummer 09 3407719 of mailen naar info@dewa-rent.be.