Vraag naar onze last-minutes! ✨

Lange termijn verhuur

Huurwagens voor bedrijven en particulieren

"Vanaf €750/maand, zonder tussenkomst bank. Levering binnen 10 dagen. Altijd een oplossing."

Zoekt uw bedrijf een vervangwagen of tijdelijk vervoer voor een nieuw personeelslid? Hebt u nood aan een extra bestelwagen voor leveringen tijdens drukke periodes? Wenst u als particulier een vervang- of aanloopwagen tot u over een eigen wagen beschikt? Geen zin in de administratieve rompslomp voor een wagen die u slechts tijdelijk nodig hebt?

DEWA-rent verhuurt personenwagens en bestelwagens aan scherpe tarieven op korte en lange termijn. U kan er terecht voor het huren van een voertuig voor 1 dag tot een paar jaar.

Voor het huren van een auto of bestelwagen tot 30 dagen kan u op onze website terecht. Wenst u langer te huren dan 30 dagen? Of hebt u meerdere wagens nodig? Vraag ons dan snel om een offerte op uw maat of van uw bedrijf.
Lange termijn verhuur

Voordelen voor uw bedrijf

  • Fiscale voordelen
Wist u dat u de huurprijs van een wagen als onkosten kan boeken? Er is geen voorfinanciering nodig van de BTW. Factureren kan maandelijks! Vraag naar onze fiscaal interessante formule. Er is ook geen sprake van kapitaalblokkering, uw kredietlijn bij de bank wordt niet aangesproken.
 
  • Praktische voordelen
DEWA-rent verzekert uw huurwagens steeds omnium. Zo kan uw op beide oren slapen. Omdat wij geloven in transparantie kan u het contract vlot stopzetten indien nodig. Bovendien houdt u gemakkelijk overzicht op de kosten en kan u aanpassen indien nodig.

Wanneer u een auto op lange termijn huurt, voorzien wij ook een gratis vervangwagen mocht dat nodig zijn. Alles wordt steeds vertrouwelijk en volgens de hoogste kwaliteitseisen behandeld.

All-in huurprijs

Wat is inbegrepen in de all-in huurprijs, naast de auto zelf?
 
  • een omniumverzekering met beperkte vrijstelling
  • onderhoudskosten
  • verkeersbelasting & BIV
  • een groot aantal gratis kilometer per jaar

Indien u de wagen niet meer nodig hebt, kan het contract maandelijks kosteloos opzeggen, zonder verbrekingsvergoeding. Zo kan u bij DEWA-rent de huurperiode van het voertuig kiezen, zonder u te moeten verbinden aan een leasecontract.

Zit u nog met een vraag over het huren van een auto op lange termijn? Neem zeker een kijkje op onze FAQ. U kan ons ook bellen op het nummer 09 3407719 of mailen naar info@dewa-rent.be.
Getuigenissen
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens