Vraag naar onze last-minutes! ✨

Nieuw: verhuurpunt Gent

Nieuwe locatie in Gent, Industrieweg 16 (loods Bu04)
Huur hier onze auto's, bestelwagens, minibusjes, koelwagens en verhuiswagens. Ook zijn er vrachtwagens rijbewijs C beschikbaar.
Promotie Winter2023

Promotie Winter2023

Geniet nu van 10% korting op onze bestelwagens! Recent hebben we een wintercampagne opgezet, enkel van toepassing op onze MyMove wagens. Als u de bestelwagen via de app huurt, geniet u 10% korting op de totale verhuurprijs.

Gebruik in de app promocode ‘WINTER2023’. De rest gebeurt vanzelf

Hebt u slechts kort een bestelwagen nodig? Wilt u deze graag buiten kantooruren oppikken en afzetten? Of wilt u simpelweg eens digitale verhuur van onze voertuigen proberen?

Dat kan nu! Met de MyMove app, kan u onder andere:

  • Installeer de MyMove app, scan deze qr code in.
  • de voertuigen 24/7 bij ons oppikken en ook weer afzetten.

  • de voertuigen ontgrendelen met een digitale sleutel.

  • Zorgeloos huren: de dubbele schadecontrole (voor en na uw boeking) zorgen ervoor dat u zorgeloos een voertuig kan huren zonder schrik voor extra kosten

  • 24/7 de ondersteuningsdienst in de app contacteren

  • En nog veel meer, dat laten we jullie graag ontdekken in de app zelf!

Dus twijfel niet, gebruik onderstaande QR-code om de app te downloaden, creëer snel je eerste reservatie en voeg de promocode toe aan je reservatie!

Via deze link kan u de app te downloaden (werkt enkel op mobiel!).

Onmiddellijk een wagen huren? Huur 24/7 flexibel en goedkoper digitaal via de DEWA-rent MyMove app (kredietkaart zoals Visa vereist).

Wij verhuren momenteel auto's en verschillende bestelwagens via de MyMove app.

Reserveer, haal op en breng terug wanneer het u het beste uitkomt, 24/7. Betaal slechts voor de gebruikte tijd! Reserveren met kredietkaart, ontgrendelen, schadecontrole, afrekening, etc. verloopt volledig digitaal! U hoeft enkel in het bezit te zijn van een identiteitskaart, rijbewijs, kredietkaart en uw telefoon om de app te gebruiken.

Scan de QR-code om de app te downloaden.

Nog vragen bij de digitale verhuur?
Neem contact met ons op! Of bekijk onderstaand filmpje.
Getuigenissen
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier