Vraag naar onze last-minutes! ✨
Bestelwagens
Logo Bestelwagens
Bestelwagens
Minibussen
Logo Minibussen
Minibussen
Koelwagens
Logo Koelwagens
Koelwagens
Aanhangwagens
Logo Aanhangwagens
Aanhangwagens
Personenwagens
Logo Personenwagens
Personenwagens
Verhuiswagens & Trucks
Logo Verhuiswagens & Trucks
Verhuiswagens & Trucks
U kan de avond ervoor de wagen ophalen, mits afspraak en beschikbaarheid. Check onze locaties.

DEWA-rent zorgt voor uw vervoer!

DEWA-rent: Uw Snelste Oplossing voor Autoverhuur! ? 0479/838609

Bent u op zoek naar een vlotte huurwagen, bestelwagen, of comfortabele minibus voor woon- en werkverkeer? Bij DEWA-rent hebben we een wagenpark van maar liefst 140 huurvoertuigen tegen de scherpste prijzen!

Ontdek Ons Aanbod:

  • Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Koelwagens
  • Verhuiswagens
  • Vrachtwagens

Of het nu gaat om een feestje, een uitstapje, een reis, of een verhuizing, wij hebben het perfecte voertuig voor u! Kies uit ons diverse aanbod en reserveer eenvoudig online of telefonisch.

Waar Vindt U Ons? We hebben afhaalpunten in Eeklo, Gent, Ardooie, Brugge en Aalter. Ongeacht welk voertuig u huurt, wij staan altijd voor u klaar!

Bel snel naar 0479838609 of reserveer online voor een vlotte en zorgeloze huurervaring bij DEWA-rent!

Scherpe prijzen
Eerlijke Huurprijzen, Geen Verrassingen! Ontdek onze vloot van auto's, bestelwagens en verhuiswagens tegen scherpe en transparante huurprijzen. Wat op de offerte staat, is wat u betaalt - geen verborgen kosten.
Gemakkelijk reserveren
Eenvoudig Huren, Altijd Vlot! Reserveer uw huurwagen moeiteloos online, telefonisch, of bij een van onze locaties. Wat u ook kiest, wij garanderen een vlotte afhandeling. Huur met gemak en ga zorgeloos de weg op!
Eenvoudig afhalen
Gemakkelijk Ophalen en Terugbrengen! Haal uw huurauto of bestelwagen moeiteloos op en breng deze terug bij een van onze 5 vestigingen. Uw huurervaring, simpel en handig!
Ontdek ons aanbod
Ruim wagenpark van maar liefst 100 auto's, minibussen en bestelwagens

Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik een huurauto? Hoe reserveer ik een huurauto?
U kan een aanvraag tot reservatie maken via:
  • onze website of e-mail
  • telefonisch op het nummer 0479/83.86.09
  • één van onze vestigingen in Aalter, Eeklo, & Brugge.

Let op! Via de website of mail maakt u enkel een reserveringsaanvraag. De wagen is pas gereserveerd, indien u een reserveringsbevestiging van ons ontvangt.
Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een wagen te kunnen huren? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een wagen te kunnen huren?
U dient ouder te zijn dan 23 jaar en in het bezit zijn van een Europees rijbewijs.

Ook vragen wij een geldig Belgische of Nederlandse identiteitskaart.
Is de brandstof in de huurprijs inbegrepen? Is de brandstof in de huurprijs inbegrepen?
De brandstof is steeds voor eigen rekening. U krijgt de wagen volgetankt, en u dient deze volgetankt terug te brengen. Dit moet dezelfde brandstof zijn, als neergeschreven op de huurovereenkomst en zoals er op de tankklep van de wagen vermeld staat.
Wat te doen bij pech tijdens de huur van een voertuig? Wat te doen bij pech tijdens de huur van een voertuig?
Onze voertuigen bieden de nodige bijstand. Indien u pech zou hebben in België of in het buitenland (Europa), kan u steeds beroep doen op onze hulp.

Hebt u problemen onderweg? Neem dan onmiddelijk contact met ons op via het telefoonnummer dat bovenaan op het huurcontract staat. Wij zijn steeds 24/24u en 7/7d bereikbaar. U  dient enkel op te geven welke schade u hebt, waar u zich bevindt, en met hoeveel personen u bent. Wij doen het nodige en brengen u vervolgens in verbinding met de pechverhelping.
Hoe dient de huurwagen terug binnengebracht te worden? Hoe dient de huurwagen terug binnengebracht te worden?
De verhuurder staat in voor de normale reiniging van het voertuig wat de buitenkant betreft. De huurder staat in voor de reiniging en het proper houden van het interieur.
Indien deze niet netjes wordt teruggebracht wordt een kost van minimum 12 incl. Btw aangerekend

Wanneer het gehuurde voertuig ingeleverd wordt met teveel reinigingswerk voor de verhuurder zullen de reinigingskosten worden aangerekend ter waarde van € 50, en dit zonder verwittiging van de huurder.

U dient het voertuig bovendien steeds terug in te leveren met hetzelfde brandstofniveau als bij vertrek. Deze is vol bij afhaling, en dient vol terug te komen.

Locaties en openingsuren

DEWA-rent Gent NIEUWE LOCATIE ! (Ophalen tussen 8-12u, afleveren via sleutelkluis)
DEWA-rent Gent NIEUWE LOCATIE ! (Ophalen tussen 8-12u, afleveren via sleutelkluis)
Industrieweg tussen B post en autokeuring oprijden
Industrieweg 16 BU04 (loods)
9000 Gent
DEWA-rent Eeklo (Ophaling ma - vrij 06u-18u, zat 6-12u zon 8-9u, afleveren wagen na sluitingstijd via sleutelkluis). Op 9 mei open tussen 8-9u voor ophaling.
DEWA-rent Eeklo (Ophaling ma - vrij 06u-18u, zat 6-12u zon 8-9u, afleveren wagen na sluitingstijd via sleutelkluis). Op 9 mei open tussen 8-9u voor ophaling.
Industrieterrein
Ambachtenstraat 2
9900 EEKLO
DEWA-rent Brugge (Ophaling ma di do vrij 08u-12u en 13u-17u, woe & zat 8-12u zon 8-9u, afleveren wagen na sluitingstijd via sleutelkluis)
DEWA-rent Brugge (Ophaling ma di do vrij 08u-12u en 13u-17u, woe & zat 8-12u zon 8-9u, afleveren wagen na sluitingstijd via sleutelkluis)
Winkelcentrum Pizzahut - Vives (St Michiels).
Koningin Astridlaan 63
8200 Brugge (St Michiels)
DEWA-rent Aalter (Ophaling ma di do vrij 08u-12u30 & 13u30-16u45, afleveren wagen na sluitingstijd via sleutelkluis)
DEWA-rent Aalter (Ophaling ma di do vrij 08u-12u30 & 13u30-16u45, afleveren wagen na sluitingstijd via sleutelkluis)
Gesloten op zaterdag & zondag!
Ambachtenlaan 10
9880 AALTER
Getuigenissen
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke