Over ons
Meer dan 70 voertuigen over vijf locaties
DEWA-rent omvat verschillende verhuurlocaties, sinds 2012 gegroeid uit de vestiging te Eeklo. En daar haalt u als klant voordeel uit! Door een onderlinge communicatie en flexibiliteit in het uitwisselen van wagens, kunnen wij steeds inspelen op uw vraag. Samen beschikken we over een wagenpark met meer dan 70 voertuigen aan scherpe huurprijzen.

Aanvankelijk gericht op het verhuren van koelwagens, kan u vandaag bij ons terecht voor diverse types personenwagens, bestelwagens, koelwagens en verhuiswagens. Huren voor slechts één dag of een langere termijn? Bedrijf of particulier? U vindt ongetwijfeld precies het voertuig dat u nodig hebt bij DEWA-rent.
Vlot reserveren, afhalen en terugbrengen
Uw perfecte huurauto, bestelwagen of koelwagen in ons aanbod gevonden? U reserveert snel en eenvoudig via onze website, telefonisch, per mail of rechtstreeks in één van onze locaties.

Heeft u op heel korte termijn een auto of bestelwagen nodig? Aarzel niet en contacteer ons voor een last-minute boeking op dezelfde dag waarop u wenst te huren. Naargelang de bezettingsgraad van onze wagens, gaan we voor u op zoek naar een oplossing.

Al onze voertuigen zijn nieuw of van heel recente makelij. Ze worden steevast goed onderhouden en kunnen op uw maat aangevuld worden met accessoires voor een vlotte verhuis of een veilige skireis. Bovendien kunt u rekenen op een omnium verzekering en VAB Assistance voor pechverhelping in geheel Europa.
Persoonlijke service en scherpe prijzen
DEWA-rent staat garant voor een vlotte en persoonlijke service. Welke auto of bestelwagen u ook huurt, we staan steeds voor u klaar. Bij afhaling overlopen wij samen met u alle nodige documenten en de staat van het voertuig, bieden u bij verhuiswagens en koelwagens alle info over de bediening van de laadklep en het koelsysteem, en helpen u met de installatie van uw gekozen accessoires.

Indien u ons bij reservatie verwittigt, kunt u zelfs uw huurwagen mits een toeslag terugbrengen in een andere locatie waar u hem afhaalde.

U huurt onze voertuigen steeds tegen de scherpste prijzen, en dit zowel voor 1 dag als voor een langere periode. Wij hechten bovendien veel belang aan transparantie: bij ons geen verborgen kosten. De prijs die u krijgt op uw offerte is de prijs die u betaalt!
Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge