Vraag naar onze last-minutes! ✨
Open op 1 mei tussen 8-9u in Brugge en Eeklo

Over ons

Meer dan 100 voertuigen over 3 locaties

DEWA-rent omvat verschillende verhuurlocaties, sinds 2012 gegroeid uit de vestiging te Eeklo. En daar haalt u als klant voordeel uit! Door een onderlinge communicatie en flexibiliteit in het uitwisselen van wagens, kunnen wij steeds inspelen op uw vraag. Samen beschikken we over een wagenpark met meer dan 100 voertuigen aan scherpe huurprijzen.

Aanvankelijk gericht op het verhuren van koelwagens, kan u vandaag bij ons terecht voor diverse types personenwagens, bestelwagens, koelwagens en verhuiswagens. Huren voor slechts één dag of een langere termijn? Bedrijf of particulier? U vindt ongetwijfeld precies het voertuig dat u nodig hebt bij DEWA-rent.

Vlot reserveren, afhalen en terugbrengen

Uw perfecte huurauto, bestelwagen of koelwagen in ons aanbod gevonden? U reserveert snel en eenvoudig via onze website, telefonisch, per mail of rechtstreeks in één van onze locaties.

Heeft u op heel korte termijn een auto of bestelwagen nodig? Aarzel niet en contacteer ons voor een last-minute boeking op dezelfde dag waarop u wenst te huren. Naargelang de bezettingsgraad van onze wagens, gaan we voor u op zoek naar een oplossing.

Al onze voertuigen zijn nieuw of van heel recente makelij. Ze worden steevast goed onderhouden en kunnen op uw maat aangevuld worden met accessoires voor een vlotte verhuis of een veilige skireis. Bovendien kunt u rekenen op een omnium verzekering en VAB Assistance voor pechverhelping in geheel Europa.

Persoonlijke service en scherpe prijzen

DEWA-rent staat garant voor een vlotte en persoonlijke service. Welke auto of bestelwagen u ook huurt, we staan steeds voor u klaar. Bij afhaling overlopen wij samen met u alle nodige documenten en de staat van het voertuig, bieden u bij verhuiswagens en koelwagens alle info over de bediening van de laadklep en het koelsysteem, en helpen u met de installatie van uw gekozen accessoires.

Indien u ons bij reservatie verwittigt, kunt u zelfs uw huurwagen mits een toeslag terugbrengen in een andere locatie waar u hem afhaalde.

U huurt onze voertuigen steeds tegen de scherpste prijzen, en dit zowel voor 1 dag als voor een langere periode. Wij hechten bovendien veel belang aan transparantie: bij ons geen verborgen kosten. De prijs die u krijgt op uw offerte is de prijs die u betaalt!
Getuigenissen
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem