Vraag naar onze last-minutes! ✨

Camperaar in eigen land

We voelen altijd de nood om naar het buitenland te trekken als we aan vakantie denken. We staan er eigenlijk niet bij stil dat België ook heel wat in de aanbieding heeft: het historisch centrum van Brugge, de Ardennen, de Grote Markt van Brussel … Het toerisme in België bereikt momenteel een recordhoogte! Ben jij al toerist in eigen land geweest?
Omdat we trots mogen zijn op ons land, schuiven we twee mooie camperroutes naar voren:

Camperroute 1: Van oost naar west

  1. Je begint bij de Arteveldestad, beter bekend als Gent. Ontdek de burcht Gravensteen of breng een bezoek aan het Huis van Alijn, een museum dat je een kijk geeft op het dagelijkse leven in de 20ste eeuw.
  2. Maak vervolgens een stop in Geraardsbergen waar je het Manneken Pis museum kan bezoeken. Aanschouw er de uitgebreide garderobe van Manneken Pis die ooit toebehoorde aan de oudste inwoner van Geraardsbergen.
  3. Vervolg je route naar het Hellend vlak van Ronquières, dat schepen loodst door een hoogteverschil van 68 meter in het kanaal Brussel-Charleroi door middel van met water gevulde scheepsbakken. Zeer fascinerend!
  4. Je eindbestemming is het pittoreske Dinant, de geboortestad van Antoine Joseph Sax (de uitvinder van de saxofoon). Met zijn hoge herenhuizen, hogere kerk, nog hogere rotswanden en daar bovenop de citadel behoort de stad tot één van de mooiste steden van België. Verder dient Dinant als de perfecte uitvalbasis om de Ardennen te ontdekken!

Camperroute 2: Volg de Ourthe

  1. Start je trip in La Roche-en-Ardenne, een stad langs de Ourthe. Kuier door de winkelstraten en breng zeker een bezoekje aan het oorlogsmuseum! Je leert er veel bij over de Tweede Wereldoorlog en hoe de stad ooit platgebombardeerd is.
  2. Vervolg je tocht naar het pittoreske Durbuy, de kleinste stad van de Ardennen. Daar kan je het kasteel van Durbuy bewonderen, waar het prachtig wandelen is. Vergeet je bezoek niet af te sluiten met een Marckloff in de ambachtelijke Bierbrouwerij Durbuy.
  3. Eindig je route in Luik, waar je kan verdwalen op de grootste en oudste zondagsmarkt van België, La Batte.
Voel je het kriebelen? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!
Getuigenissen
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge