Vraag naar onze last-minutes! ✨

DEWA-rent Diksmuide is actief

DEWA-rent wint terug meer terrein in West-Vlaanderen, deze keer in Diksmuide
Eeklo, 4 april 2019 – DEWA-rent, een Oost-Vlaams verhuurbedrijf met diverse soorten personenwagens, bestelwagens, koelwagens en verhuiswagens, kondigt een nieuw verhuurpunt in West-Vlaanderen aan: Diksmuide. Op die manier wint DEWA-rent terug meer terrein in West Vlaanderen!
 
DEWA-rent is gestart in de vestiging in Eeklo. Oprichters Miguel De Waele en Elien Geirnaert zijn allebei afkomstig uit Eeklo en kenden de noden van hun omgeving maar al te goed! Steeds meer mensen willen zelf verhuizen zonder een dure verhuisfirma aan te spreken. Daarnaast zijn er heel wat firma's op zoek naar extra vervoer voor hun personeel. Na Eeklo kwamen er al snel meer verhuurlocaties bij: Brugge, Waarschoot, Ertvelde en Aalter.

In 2016 zette DEWA-rent voet aan wal in West-Vlaanderen met zijn vestiging in de provinciehoofdstad Brugge en Zeebrugge, de plek bij uitstek voor autoverhuur! Met zijn nieuwe verhuurlocatie in Diksmuide hoopt DEWA-rent zijn wagenpark verder uit te bouwen om zo flexibel in te spelen op de noden van de klanten. Zo is het goed mogelijk om een huurwagen op te pikken in Diksmuide en nadien af te zetten in Zeebrugge. Kortom, het team van DEWA-rent helpt je graag verder: hoe huur je een minibusje tijdens de paasvakantie, hoe verhuis je efficiënt ...

Neem een kijkje in het DEWA-rent aanbod en reserveer eenvoudig een wagen via de DEWA-rent website 
Getuigenissen
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge