Google Maps gaat waarschuwen voor snelheidscontroles

Google Maps, met meer dan een miljard gebruikers wereldwijd, krijgt binnenkort een extra functie. De online kaartservice wil zijn gebruikers gaan waarschuwen voor snelheidscontroles.

 

 

Google Maps is momenteel bezig met uitgebreide updates en verbeteringen. Naast de waarschuwingen voor snelheidscontroles, wordt binnenkort ook aanvullende informatie over files en ongevallen verstrekt. Dit rapporteert de Amerikaanse site ‘Android Police’.
De veranderingen zijn controversieel. Snelheidscontrolemeldingen zijn in sommige landen verboden. Of de nieuwe dienst daarom in alle landen kan worden gebruikt, is onduidelijk. .Waze, dat sinds 2013 onderdeel is van Google, waarschuwt zijn klanten al enige tijd voor snelheidscontroles.

Bron: 19/1/19, https://www.hln.be/auto/google-maps-gaat-waarschuwen-voor-snelheidscontroles~ae99800c/
Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba