Vraag naar onze last-minutes! ✨

Nieuwsbrief februari

Dewa-Rent test je verkeerskennis en helpt je met tuinieren!

Doe de verkeerstest!

 
Je wilt de vrachtwagen inhalen en hebt de linkerrichtingaanwijzer aangezet
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f93/1.5/16/31_20e3.pngJe hebt voorrang op het achterliggend verkeer zodra je richtingaanwijzer aanstaat.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fb2/1.5/16/32_20e3.png2Je hebt geen voorrang op het achterliggend verkeer zodra je richtingaanwijzer aanstaat.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd1/1.5/16/33_20e3.png3Je hoeft de richtingaanwijzer niet te gebruiken als er geen achterliggend verkeer is.

 
foto van DEWA-rent.
Het juiste antwoord vind je onderaan de mail! Volgende maand volgt er een nieuwe vraag!

Trek erop uit met de minibus

Met de minibusjes van Dewa-Rent ben je Omnium verzekerd in heel Europa. Dankzij zijn winterbanden en extra grote kofferruimte brengt hij jou en jouw gezelschap naar de verste skigebieden tijdens de paasvakantie! Ze zijn ook voorzien van een trekhaak om fietsen aan te bevestigen. Ideaal voor een sportieve trip! Voor ieder wat wils! We hebben nog enkele busjes beschikbaar tijdens de 2e week van de paasvakantie. Wees er snel bij! Ook tijdens de zomermaanden kan je bij Dewa-Rent terecht voor de huur van minibusjes.
 

Tuinieren met Dewa-Rent

In maart voelt de tuinliefhebber het kriebelen. Het is de eerste maand van het jaar waarin hij volop aan de slag kan gaan. Dewa-Rent helpt hem daar graag bij! Dewa-Rent verhuurt bestelwagens met een open laadbak én kipfunctie! Ideaal om aarde, stenen, gras en ander tuinafval makkelijk en zonder zorgen af te voeren. Daarenboven zijn ze makkelijk in gebruik en heb je slechts een B-rijbewijs nodig! Laat de zon nu maar komen!
 
Het juiste antwoord is 2
 
Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans