Nieuwsbrief januari

Ontdek nu onze promoties bij het huren van een bestelwagen in januari!

Miniverhuispakket voor € 4.95 

Dit pakket bestaat uit 5 verhuisdekens die je meubels beschermen tijdens de rit in de verhuiswagen én uit 1 rolkar. Ideaal om de zwaarste stukken in- en uit te laden. U kan ook meerdere mini-verhuissetten huren. Dit allemaal aangepast aan uw materiaal! 

 

Verhuisset voor € 13.50

Dit pakket bestaat uit 10 verhuisdozen, 10 verhuisdekens, 6 spanbanden om alles goed vast te maken in de verhuiswagen én een steekwagentje of rolkar.

Neem ook eens een kijkje in ons aanbod verhuiswagens met of zonder laadklep! Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk! Heeft u een buitenverbijf in Spanje, Italie, Frankrijk, ...? Geen zorgen bij DEWA-rent. Wij zorgen ervoor dat u steeds de recentste wagens heeft om uw goederen buiten Belgie te transporteren. Ook zijn de nodige vignetten aanwezig. 

Hierna meer info over onze minibusjes.


Met de minibus door heel Europa!

 
Met de minibusjes van Dewa-Rent ben je Omnium verzekerd in heel Europa. Dankzij zijn winterbanden en extra grote kofferruimte brengt hij jou en jouw gezelschap zelfs naar de verste skigebieden! Ze zijn ook voorzien van een trekhaak om fietsen aan te bevestigen. Ideaal voor een sportieve trip!
 
Getuigenissen
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate