Vraag naar onze last-minutes! ✨

Op langere termijn een auto huren?

Lange termijn verhuur heeft u als de huurperiode langer is dan 30 dagen. Een korte termijn huur is dus 29 dagen of korter. Indien u van plan bent om langer op vakantie te gaan om bijvoorbeeld een city trip te maken door heel Europa, is een auto huren een ideale optie. Er zijn heel veel opties wat betreft lange termijn huur en het biedt ook vele voordelen.
 • Onder andere Peugeot 208 van 25€ p/d
 • 3500 Vrije kilometers per maand
 • Gloednieuwe auto’s (niet ouder dan 12 maanden)
 • Minimale huurperiode: 28 Dagen

Voordelen van lange termijn huur

 • Voordelig: Hoe langer de huurperiode, hoe goedkoper het dagelijkse tarief is.
 • Vervanging: Mocht jouw auto onverwacht pech hebben, kun je op DEWA-rent rekenen om een passende vervanging te regelen. U hoeft niet op collega's of openbaar vervoer te rekenen om u van A naar B te brengen.

Voordelen voor particulieren

 • Ongecompliceerd contract
 • Prima alternatief voor leasing
 • Grote voertuigkeuze
 • Duidelijk overzicht van de kosten
 • Extra’s kunnen bijgeboekt worden op elk gewenst moment
 • Verzekeringen beschikbaar

Voordelen voor bedrijven

 • Als bedrijfsuitgave verrekenen
 • Uw auto aanpassen met extra's lukt
 • Eenvoudig tijdens de huurperiode korter of langer huren
 • U heeft geen afschrijving omtrent de auto
 • Snelle en gemakkelijke uitbreiding van uw wagenpark
 • Overeenkomst vanaf 28 dagen is mogelijk

Mogelijkheden lange termijn huur

We hebben veel mogelijkheden qua lange termijn verhuur. Wij willen dat u in deze huurperiode niks mist aan de wagen. Rijdt u het liefst automaat omdat u elke ochtend in de file staat? Of heeft u toch liever een wagen met open dakje waarmee u in het weekend ook een lekker stuk kan rijden bij goed weer? Of toch liever voorkeur aan een auto met genoeg ruimte voor kinderen en bagage? Het kan allemaal bij DEWA-rent.

Klik hier om uw voordeel te ontdekken
Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier