Start je shortski zonder zorgen en huur een minibusje!

Het startschot voor het skiseizoen is gegeven! Bikini’s en zonnebrillen worden fanatiek omgeruild voor winterjassen en skibrillen. Het is tijd om je ski’s onder het stof vandaan te halen, want de bergen roepen!

Helaas komt er ook heel wat organisatie aan te pas: Wie gaat er allemaal mee? Naar welk skigebied gaan we? Hoe geraken we daar? … Het zijn allemaal factoren waaraan je moet denken bij het regelen van je shortski! Het huren van een minibusje kan je al heel wat kopzorgen besparen.
Hoezo?


✔ Comfortabel reizen

Als je op shortski vertrekt, dan ben je meestal vroeg uit de veren. Je spreekt met iedereen ergens af en dan begint de chaos: Bram heeft zijn snowboard mee, Leen heeft een grote portie spaghetti gemaakt, Saar komt af met twee valiezen … Wanneer je een minibusje hebt, dan hoef je heus geen tetris skills te hebben! Alles geraakt zonder enige moeite in de koffer zonder dat iemand zijn comfort daarvoor hoeft op te geven.

✔ Vlotte autorit

Als iedereen in één auto zit, dan hoef je niet walkietalkiegewijs af te spreken wanneer er een plaspauze gehouden wordt of in welk wegrestaurant je wilt lunchen. Je spaart dus niet alleen de batterij van je gsm, maar ook je energie!

✔ Gezelligheid troef

Wanneer iedereen in het minibusje zit en stilletjes aan wakker begint te worden, start de tocht naar de bergen. De chauffeur zet de afspeellijst ‘Roadtrip Sing-Along’ op, de copiloot zoekt naar een leuke eetplaats en op de achterbank worden er spelletjes gespeeld. Bovendien is iedereen uitgepraat eenmaal aangekomen en kan er meteen geskied worden.

Lijkt je dat iets? Wacht dan niet langer bekijk ons aanbod of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!
Getuigenissen
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans