Vraag naar onze last-minutes! ✨

10 redenen om een wagen of bestelwagen te huren.

We sommen speciaal voor jou 10 redenen op waarom een bestelwagen of auto huren een fluitje van een cent is.

  1. Rijdt u minder dan 8.000 km per jaar? En heeft u deze niet dagelijks nodig? Dan is het beter dat u een wagen huurt.

  2. De huurauto's bij DEWA-rent, zijn recent, en dus beter voor het milieu, dan een eigen auto die ouder is.
  3. Een grote huurwagen voor alleen de vakantieperiode is praktischer en beter van prijs, dan die grotere wagen zelf te kopen (je hebt alleen tijdens de vakantie die extra ruimte nodig).
  4. Voor speciale omstandigheden, denk aan een trouw of verhuizing, kan je beter een huurwagen nemen.
  5. Een bedrijf kan tijdelijk (extra) bestelwagens of auto's nodig hebben om een groter werk te klaren.
  6. Moet u wachten op de levertijd van uw nieuwe wagen? En heeft u toch iets tussentijds nodig? Huur dan snel een aanloopwagen.
  7. Op stap met kinderen of vrienden? Het kan allemaal in de wagen die u huurt bij DEWA-rent
  8. Een auto huren is een gelijkaardige vorm van ‘auto delen’ en daarom al milieuvriendelijker dan de aanschaf van een eigen auto.
  9. Een bedrijf kan voor verschillende medewerkers die bij elkaar in de omgeving wonen een auto huren (staat op carpoolplek) waardoor de samen afgelegde route goedkoper is.
  10. Uit onderzoek blijkt dat jonge mensen minder snel een eigen auto hebben; een huurauto is dan vaak een oplossing
Dus bent u overtuigd om een wagen te huren? Ontdek nu ons aanbod. Klik hier om naar deze pagina te gaan.
Getuigenissen
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate