Vraag naar onze last-minutes! ✨

Waarom een bestelwagen huren bij de start van de lente een goed idee is?

De start van de lente is het perfecte moment om allerlei klusjes aan te pakken die je tijdens de winter hebt laten liggen. Of je nu gaat verhuizen, tuinieren of de zolder opruimen, het huren van een bestelwagen kan je veel tijd en moeite besparen.
Hier zijn een paar redenen waarom het huren van een bestelwagen een goed idee is bij de start van de lente:

Verhuizen: De lente is een populaire tijd om te verhuizen, omdat veel mensen na de wintermaanden een frisse start willen maken. Het huren van een bestelwagen kan het verhuizen gemakkelijker maken, omdat je hiermee in één keer al je spullen kunt verplaatsen. Dit bespaart je veel tijd en moeite en geeft je meer tijd om te genieten van je nieuwe huis.

Tuinieren: Na de winter hebben veel tuinen een opknapbeurt nodig. Het huren van een bestelwagen kan het gemakkelijker maken om grote zakken compost, aarde of grind te vervoeren. Bovendien kan je er gemakkelijk je tuingereedschap en planten mee vervoeren.

Opruimen: De lente is een perfecte tijd om de zolder of garage op te ruimen en oude spullen weg te gooien. Het huren van een bestelwagen maakt het gemakkelijker om oude meubels en spullen naar het stort te brengen of naar de kringloopwinkel te brengen. Je hoeft niet meerdere keren te rijden met je eigen auto, wat tijdbesparend is.

Voorjaarsschoonmaak: Tijdens de lente is het ook een goed moment om je huis grondig schoon te maken. Het huren van een bestelwagen kan het gemakkelijker maken om grote meubels en apparaten te verplaatsen, zoals de wasmachine of koelkast. Hierdoor kan je deze gemakkelijker schoonmaken.

Kortom, het huren van een bestelwagen kan je veel tijd en moeite besparen bij allerlei lente-klusjes. Of je nu gaat verhuizen, tuinieren, opruimen of schoonmaken, een bestelwagen kan het gemakkelijker maken om grote spullen te verplaatsen en het klusje sneller te klaren. Dus waar wacht je nog op? Huur nu een bestelwagen en maak je lenteklusjes een stuk gemakkelijker!
Getuigenissen
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens