Vraag naar onze last-minutes! ✨

We openen een nieuw filiaal in Gent/Wondelgem

Als specialist in autoverhuur zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze klanten nog beter te begeleiden. Vanaf heden breiden wij onze diensten uit naar Gent met de opening van een gloednieuw filiaal op Industrieweg 16 BU04, Wondelgem. Vanaf 8 januari 2023 zijn wij verheugd om onze klanten in de regio Gent te verwelkomen en hen toegang te bieden tot ons diverse wagenpark tegen de beste prijzen.

Met onze vloot van 140 huurvoertuigen, voorzien wij in verschillende types, waaronder:

 1. Personenwagens: Voor moeiteloos woon-werkverkeer en ontspannende uitstapjes.
 2. Bestelwagens: Ideaal voor zakelijk gebruik en het vervoeren van goederen.
 3. Koelwagens: Geschikt voor het veilig transporteren van gekoelde producten of voor extra koeling tijdens jouw feest.
 4. Verhuiswagens: Voor een stressvrije en efficiënte verhuizing.
 5. Vrachtwagens: Voor grotere ladingen en logistieke vereisten.

Of je nu een feestje hebt, een dagje uit plant, op reis gaat, of gaat verhuizen, DEWA-rent heeft het perfecte voertuig voor jouw specifieke behoeften.

Ontdek ons Aanbod en maak eenvoudig reserveringen:

 • Bekijk onze aanbod
 • Bel ons voor telefonische reserveringen: 0479/838609

Afhaalpunten:

 • Eeklo
 • Ardooie
 • Brugge
 • Aalter

Nieuw filiaal in Gent/Wondelgem:

 • Adres: Industrieweg 16 BU04, Gent (Wondelgem)


We staan bekend om het bieden van een vlotte en betrouwbare autoverhuurervaring. Ongeacht het gehuurde voertuig, ons toegewijde team staat altijd klaar om jou van dienst te zijn.

Voor meer informatie: Neem contact op via e-mail op info@dewa-rent.be of telefonisch op 0479/838609.

Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans