Vraag naar onze last-minutes! ✨

Een mobilhome, a home away from home

Reizen op je eigen tempo, gaan en staan waar je maar wilt. Klinkt dat als muziek in je oren? In onze vorige blogpost hebben we enkele camperroutes in eigen land uitgelicht, maar misschien zitten sommigen onder jullie wel nog op hun honger en mogen we het wel wat grootser zien!
Vandaar dat wij ook enkele Europese landen naar voren willen schuiven, een bestemming in elke windrichting.

Noorden: ruw Noorwegen

Noorwegen staat bekend om zijn magnifieke, ruwe landschappen, en die ontdek je het best met een mobilhome. Als natuurliefhebber kom je hier zeker en vast aan je trekken! Je kan je wagen aan één van de bekendste bergwandelroutes, Preikestolen, of je kan op zoek gaan naar het noorderlicht. Noorwegen heeft heel wat te bieden!

TIP: Wist je trouwens dat je in Noorwegen gratis mag kamperen? Je moet je wel aan bepaalde regels houden! Zo moet je op minimaal 150 meter van het dichtstbijzijnde huis staan. Verder mag je ook maar drie dagen op dezelfde plaats staan. En zo zijn er nog enkele regels waar je je moet aan houden!

Oosten: onontdekt Montenegro

Montenegro is een nog vrij onbekende vakantiebestemming, en onbekend is onbemind! In het Durmitor Nationaal Park bevindt zich het diepste ravijn van Europa, de Tara kloof. Ben je iemand die liever wat cultuur opsnuift? Dan moet je zeker halthouden in de middeleeuwse stad Kotor die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Voor elk wat wils!TIP: Een meevaller: de campings zijn er relatief goedkoop!

Zuiden: romantisch Portugal

Als je langs de Portugese kust rijdt, dan doorkuis je verschillende natuurgebieden waar je niet alleen verborgen stranden, maar ook pittoreske stadjes kan terugvinden. Veel stranden zijn ideaal om te surfen en hebben mooi aangelegde wandelpaden die zorgen voor schitterende panorama’s. Portugal zal je verbazen!TIP: Portugal kan als zeer campervriendelijk bestempeld worden, omdat er genoeg (goedkope en soms zelfs gratis) staanplaatsen voorhanden zijn.

Westen: veelzijdig Frankrijk

Frankrijk is dé vakantiebestemming bij uitstek, en terecht! Het is dichtbij huis, en het is er toch helemaal anders. Je kan je focussen op de Côte d’Azur, waar je cultuur kan opsnuiven in Nice en Marseille of kan dobberen in het azuurblauwe water. Je kan ook de rust opzoeken in Bretagne, dat veel mooie natuurwonderen en uitkijkpunten kent.LET OP: Aangezien Frankrijk een populaire bestemming is, is het doorgaans zeer druk op de wegen. Dit jaar wordt de piek op 1 augustus verwacht, waardoor die dag bestempeld wordt als de zwarte zaterdag van 2020.

Heb je de reiskriebel te pakken? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!
Getuigenissen
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans