Vraag naar onze last-minutes! ✨

Goedkoop naar de bergen? Huur dan een minibusje!

Een shortski mag dan wel kort zijn, het blijft een dure aangelegenheid: de aanschaf van een skipas, de huur van je skimateriaal en dan heb je zelfs nog geen lessen geboekt! Daarenboven wil je goed verzekerd zijn, want een skireis is nooit zonder risico. Zoals je merkt, blijft het kostenplaatje maar oplopen!
Wees daarom slim en bespaar op je transport! Als je een minibusje huurt, dan krijg je iedereen met alle bagage moeiteloos in één voertuig. Dat brengt namelijk heel wat financiële voordelen met zich mee! We zetten het even allemaal op een rijtje …

✔ Slechts één voertuig tanken

Het is vanzelfsprekend dat je het aantal liters benzine of diesel beperkt door maar met één voertuig te rijden. Zo simpel ligt dat!

✔ Slechts één voertuig dat péage moet betalen

Naar het zuiden rijden brengt bovendien nog eens extra kosten met zich mee, want je passeert namelijk menig péages waar je tolgeld moet betalen om de snelweg te mogen betreden. Die kosten lijken op het eerste zicht mee te vallen, maar lopen wel snel op!

✔ Minder slijtage, minder zorgen

Als je maar met één voertuig rijdt, dan kan er logischerwijze maar één voertuig slijtage ondervinden van je tocht naar de bergen. Door samen in één auto te kruipen heb je ook een pak minder zorgen. Minder kans op boetes, verschillende malen wisselen van chauffeur bij vermoeidheid, ... Samen in één busje is relaxed rijden.

✔ Geen aankoop van winterbanden of sneeuwkettingen nodig

Wist je dat het in de meeste landen verplicht is om sneeuwkettingen aan boord te hebben of op te leggen bij het desbetreffende verkeersbord? Dat is bijvoorbeeld het geval op de Oostenrijkse bergwegen! Voor alle andere landen check je best eens deze interactieve kaart van de Nederlandse garagehouders-brancheorganisatie BOVAG.

Wij voorzien de nodige winterbanden maar je kan ook bij ons extra sneeuwkettingen (of sneeuwkoffer) huren.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan moet je zeker onze andere blogpost over shortski’s lezen! Daar hebben we het over hoe zorgeloos je shortski wel niet is als je een minibusje huurt.

Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!
Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke