Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

3 sterke kleerkastdozen

€ 14,90

Productinformatie

Uw kledij veilig vervoerd, met de verhuiswinkel!

Deze sterke garderobedozen zijn geschikt voor de transport en opslag van kledij op kleerhangers. Dankzij deze stevige hangkoffer kan u deze kleren hangend en dus zonder kreuken vervoeren en bewaren, beschermd van stof en vuil.
Deze zijn voorzien van een deurtje om makkelijker te vullen
Voorgesneden handgrepen versimpelen het dragen
Bedrukt met enkele handling voorschriften (pijlen bovenkant, fragile, ...)
Stevige dubbele BC golfkarton, buitenzijde kraft
De plastic hangstaaf (met inkepingen en veiligheidsbar), waarop u de kleerhangers kunt bevestigen, wordt samen met de dozen geleverd.

Afmetingen

500 mm (l) x 300 mm (b) x 1350 mm (h)

Gewicht

4kg

Bekijk ook

40 KLIKKLAK verhuis-dozen
€ 79,45
Meer informatie
Nieuw
10 stuks Klik-klak dozen (sluitbaar zonder Tape!)
€ 29,90
Meer informatie
Promo
Logisafe Meubelhondje 60x35 cm. blauw dek, polyamide wiel 100 mm. (2 stuks)
€ 79,90
€ 72
Meer informatie
Automatisch, zelfoprollende spanband met punthaken, 300x2,5 cm - Set van 2
€ 29,95
Meer informatie
Getuigenissen
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke