Opgelet! Aangepaste openingsuren tijdens Corona-periode
Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

Automatisch, zelfoprollende spanband met punthaken, 300x2,5 cm - Set van 2

€ 29,95

Productinformatie

Een 25 mm brede, zelfoprollende spanbandset met daaraan 2 gecoate punthaken. Worden ook wel automatische spanbanden genoemd. Afrolbaar, lengte totaal 3 meter. Geschikt voor lichte toepassingen voor thuis of professioneel gebruik.
Deze zelfoprollende spanbandset bestaat uit één geheel; de spanband zelf bevindt zich in de bandbehuizing in het midden. Aan de ratelzijde bevindt zich een kort stuk band van 10 cm met daaraan een punthaak. Door aan de andere band met punthaak te trekken brengt u de band die in de behuizing zit op de gewenste lengte. Als de band te lang is, druk op de rode knop en de overbodige bandlengte rolt automatisch op. Door het gebruik van de kleine zwarte ratel, spant u snel en eenvoudig de band aan. De band op de juiste spanning zetten en uw lading staat vast.

Bekijk ook

30 stuks handige klik-klakverhuisdozen
€ 51
Meer informatie
3 sterke kleerkastdozen
€ 14,90
Meer informatie
40 KLIKKLAK verhuis-dozen
€ 64,90
Meer informatie
Promo
Logisafe Meubelhondje 60x35 cm. blauw dek, polyamide wiel 100 mm. (2 stuks)
€ 79,90
€ 69,90
Meer informatie
Getuigenissen
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke