Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

Logisafe Meubelhondje 60x35 cm. blauw dek, polyamide wiel 100 mm. (2 stuks)

€ 79,90
€ 72

Productinformatie

Meubelhondje blauw kunststof dek 600x350 mm.

De meest verkochte meubelroller, meubeldrager of meubelhondje.

De sterke houten 4-wiel meubeldrager met kunststof dek voor het verplaatsen en vervoeren van meubelstukken, kisten en zware lasten. De meubelroller is vervaardigd uit 18 mm. dik beuken multiplex hout, voorzien van een blauw antislip kunststof dek.

Eigenschappen:

Afmeting: 600x350 mm.
Hoogte: op 100 mm. wielen = 145 mm.
Standaard 4 zwenkwielen, rollengelagerd
Sterke 4 bouts plaatbevestiging, met borgmoeren
Draagvermogen: 300 - 500 kg.
De meubelhondjes zijn verpakt en uitsluitend te bestellen per doos van 2 stuks.

Bekijk ook

40 KLIKKLAK verhuis-dozen
€ 79,45
Meer informatie
10 verhuisdozen enkelgolf 430 x 305 x 250 mm
€ 29,90
Meer informatie
Afroller miniwikkelfolie - bundelfolie dispenser blauw
€ 21,18
Meer informatie
Nieuw
Steekwagen
€ 57
Meer informatie
Getuigenissen
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate