Vraag naar onze last-minutes! ✨

Zeg ‘ja’ tegen nieuwe (mobilhome) avonturen!

De jaarwisseling – en in dit geval zelfs decenniumwisseling – zorgt er steevast voor dat we even stilstaan. Inderdaad, er is alweer een jaar gepasseerd. Heb je iets gedaan met je goede voornemens uit 2019? Hm. Gelukkig komt er een nieuw jaar aan, waar we een aantal van die voornemens gerust kunnen recycleren.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur

Het leven kan een ware ratrace zijn. Onze overvolle agenda’s zorgen ervoor dat we soms het gevoel krijgen geleefd te worden. We vertellen je ons geheim: blokkeer eens een (verlengd) weekend om uit te rusten en je batterijen terug op te laden! Je hoeft daarom niet stil te zitten, integendeel. Ga surfen in Bretagne, wandelen in het Zwarte Woud of uitwaaien aan de Nederlandse kust.Uit onderzoek blijkt dat we ons fitter, positiever, gelukkiger en meer ontspannen voelen na een tijdje in de natuur doorgebracht te hebben. Kortom, groen is goed voor ons welzijn!

Trek erop uit met de mobilhome

Wil je je écht vrij voelen? Huur dan een mobilhome! Dan hang je niet meer vast aan het toegelaten gewicht en de afmetingen van bagage, wachttijden in de luchthaven of het tijdstip waarop je je accommodatie moet verlaten. Doe gewoon lekker waar jij zin in hebt! Ontbreekt het je aan inspiratie? Lees dan onze blogberichten over leuke camperbestemmingen, zowel dichtbij als ver!

De wereld is zoveel mooier met je geliefde

Misschien kan je je geliefde wel verrassen met een romantisch weekendje weg? Geef toe, er kan niets op tegen een overnachting onder de sterrenhemel en wakker worden met fenomenaal uitzicht. Hiermee ga je ongetwijfeld scoren!

Trakteer jezelf of je geliefde op een (verlengd) weekendje weg met de mobilhome en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Een mobilhome huren for dummies
Getuigenissen
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier