Onze afhaalpunten blijven geopend in deze corona-periode
Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

30 stuks handige klik-klakverhuisdozen

€ 42,68

Productinformatie

Gemakkelijk en vlot inpakken?


Een verhuizing vergt veel voorbereiding. Je wilt namelijk dat je goederen op een veilige en effectieve manier worden vervoerd. Deze unieke verhuisdozen van DEWA-rent helpen je daarbij! De dozen zijn uitermate geschikt om kostbaarheden te bundelen en beschermen. De dozen hebben een 'Klik Klak' systeem. Dit betekent dat de dozen zonder tape worden vastgemaakt. De onderkant van de doos wordt namelijk in een handomdraai uitgevouwen.
De dozen kunnen na gebruik makkelijk weer uit elkaar worden gehaald. Op deze manier zorg je ervoor dat de dozen weinig ruimte in beslag nemen en geschikt zijn voor hergebruik. De bovenkant sluit je eenvoudig door de kleppen in elkaar te schuiven. Je hebt hiervoor geen tape nodig. De dozen hebben een inhoud van 58 liter. Daarnaast zijn de dozen voorzien van een dubbele handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt vastpakken.

Hoeveel verhuisdozen zijn nodig bij een gemiddeld huishouden?

  • Bij een kleine woning bezet met 1 persoon heb je gemiddeld 20 verhuisdozen nodig.
  • Bij een grotere woning bezet met 1 persoon heb je gemiddeld 40 verhuisdozen nodig.
  • Bestaat het huishouden uit 2 personen, dan heb je gemiddeld 40 verhuisdozen nodig.
  • Ben je met een gezin van 3 kinderen, dan heb je gemiddeld 80 verhuisdozen nodig.

Specificaties :

  • Formaat: 48 x 32 x 36 cm
  • Draagvermogen van 60 kilo
  • Stapelwaarde van 450 kilo
  • Enkel gegolfd karton
  • Inhoud van 58 liter


Direct beginnen met verhuizen?

Bestel deze verhuisdozen op dewa-rent.be! Staan de verhuiswagens morgen voor de deur en wil je op het laatste moment nog dozen bestellen? Geen probleem. De verhuizing kan namelijk morgen rond worden gemaakt. Als je de dozen voor 14.00 uur besteld, worden deze binnen 24 uur kosteloos afgeleverd.

Bekijk ook

Nieuw
10 stuks Klik-klak dozen (sluitbaar zonder Tape!)
€ 29,90
Meer informatie
Promo
Logisafe Meubelhondje 60x35 cm. blauw dek, polyamide wiel 100 mm. (2 stuks)
€ 79,90
€ 72
Meer informatie
40 KLIKKLAK verhuis-dozen
€ 79,45
Meer informatie
Nieuw
Steekwagen
€ 57
Meer informatie
Getuigenissen
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge