Vraag naar onze last-minutes! ✨
Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

30 stuks handige klik-klakverhuisdozen

€ 43,92

Productinformatie

Gemakkelijk en vlot inpakken?


Een verhuizing vergt veel voorbereiding. Je wilt namelijk dat je goederen op een veilige en effectieve manier worden vervoerd. Deze unieke verhuisdozen van DEWA-rent helpen je daarbij! De dozen zijn uitermate geschikt om kostbaarheden te bundelen en beschermen. De dozen hebben een 'Klik Klak' systeem. Dit betekent dat de dozen zonder tape worden vastgemaakt. De onderkant van de doos wordt namelijk in een handomdraai uitgevouwen.
De dozen kunnen na gebruik makkelijk weer uit elkaar worden gehaald. Op deze manier zorg je ervoor dat de dozen weinig ruimte in beslag nemen en geschikt zijn voor hergebruik. De bovenkant sluit je eenvoudig door de kleppen in elkaar te schuiven. Je hebt hiervoor geen tape nodig. De dozen hebben een inhoud van 58 liter. Daarnaast zijn de dozen voorzien van een dubbele handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt vastpakken.

Hoeveel verhuisdozen zijn nodig bij een gemiddeld huishouden?

  • Bij een kleine woning bezet met 1 persoon heb je gemiddeld 20 verhuisdozen nodig.
  • Bij een grotere woning bezet met 1 persoon heb je gemiddeld 40 verhuisdozen nodig.
  • Bestaat het huishouden uit 2 personen, dan heb je gemiddeld 40 verhuisdozen nodig.
  • Ben je met een gezin van 3 kinderen, dan heb je gemiddeld 80 verhuisdozen nodig.

Specificaties :

  • Formaat: 48 x 32 x 36 cm
  • Draagvermogen van 60 kilo
  • Stapelwaarde van 450 kilo
  • Enkel gegolfd karton
  • Inhoud van 58 liter


Direct beginnen met verhuizen?

Bestel deze verhuisdozen op dewa-rent.be! Staan de verhuiswagens morgen voor de deur en wil je op het laatste moment nog dozen bestellen? Geen probleem. De verhuizing kan namelijk morgen rond worden gemaakt. Als je de dozen voor 14.00 uur besteld, worden deze binnen 24 uur kosteloos afgeleverd.

Bekijk ook

3 sterke kleerkastdozen
€ 36,30
Meer informatie
Nieuw
Pistoolafroller Prof.
€ 11,17
Meer informatie
Afroller miniwikkelfolie - bundelfolie dispenser blauw
€ 21,18
Meer informatie
20 stuks handige Klik-klak verhuisdozen
€ 27,83
Meer informatie
Getuigenissen
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem
“Goede morgen,

Bij deze willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over de service van Dewa-Rent.
De bestelwagen was in orde en zeer proper langs de binnenkant zowel cabine als laadruimte.
Wanneer we er nog ene nodig hebben komen we zeker terug.

Bedankt team Dewa-Rent

Met vriendelijke groeten,
Donovan Lotens
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Donovan Lotens  
“"Tijdens het weekend had ik voor enkele uurtjes een bestelwagen nodig. Bij traditionele verhuurbedrijven dien je dan al snel voor minimum 12h of 24h te huren. Bovendien kan je dan enkel het voertuig tijdens de kantooruren oppikken.
Nu dat DEWA-Rent met MyMove samenwerkt, kan ik heel flexibel een bestelwagen huren: ik kan hem oppikken en terugbrengen wanneer ik dat wil, en ik betaal enkel voor mijn reële gebruiksduur. Tenslotte is de MyMove app super gebruiksvriendelijk: het registratieproces verloopt vlekkeloos waardoor je al heel snel toegang krijgt tot de digitale sleutel in de app en je dus meteen kan wegrijden.
Ik kom zeker en vast weer DEWA-Rent om MyMove te gebruiken!"”
Daemers K.  
Particulier
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke