Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

Luchtkussenfolie grote nop 100 cm x 50 meter

€ 47

Productinformatie

Luchtkussenfolie grote nop 100 cm x 50 meter (€ 0.47/m²) btw incl

De luchtkussenfolie of noppenfolie multiflex DL met grote nop van 31 mm. is uitermate geschikt om uw materialen te beschermen tijdens het transport. De uitvoering met grote noppen is van een zware kwaliteit en derhalve biedt de grote noppenfolie de een betere bescherming. De breedte van de noppenfolie is 100 cm, de lengte per rol is 50 meter.

Multiflex® beschermt effectief tegen schokken en stoten. De folie is elastisch, scheurbestendig en transparant. Het lichte gecoëxtrudeerd polyethyleen materiaal is geschikt voor meermalig gebruik en kan volledig recycled worden. Multiflex® is vervaardigd uit Polyethyleen. Dit materiaal is 100% recycleerbaar en kan hergebruikt worden voor nieuwe kunststof producten.

Koop noppenfolie direct online, noppenfolie met een grote nop van 31 mm.diameter. Noppenfolie voor isolatie, beschermen en opvullen van uw verpakking en kwetsbare producten.

Eigenschappen:

Grote nop (31 mm)
Perfecte bescherming producten tijdens transport
Zware kwaliteit
Elastisch
Scheurbestendig
Transparant
Geschikt voor meermalig gebruik
Volledig recylebaar
Breedte: 100 cm
Lengte: 50 meter

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan eens een kijkje op onze FAQ pagina. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via de chat, mail of telefoon (0032 9 340 77 19).

Bekijk ook

Stevige meubelkar 58x35 cm met rubberen wielen
€ 37,80
Meer informatie
70 Klik-klak verhuisdozen 475x330x315
€ 134,90
Meer informatie
20 stuks handige Klik-klak verhuisdozen
€ 37,50
Meer informatie
Getuigenissen
“'Eerder deze week een noodgeval bij onze firma... om 18u25 (vlak voor sluitingstijd van de meeste verhuurbedrijven) extreem dringend een vervang-bestelwagen nodig wegens motorpech van onze eigen bedrijfswagen. Ik moest nog enkele palletten dringend vervoeren.  P-E-R-F-E-C-T geholpen geweest bij DEWA! Men bleef speciaal voor ons een half uur langer open, en we werden met de glimlach geholpen. Wat een verhuurfirma!'”
De Wever Trans  
“'Helemaal super. Makkelijk, eerlijk, snel en correct, helemaal de redder in nood die ik nodig had. Ook 'n mooi nette, helemaal in orde auto'”
Wildemeersch G   Zelzate
“'TOP Service. Zeer tevreden. Goed onderhouden wagen park. Ook ruime keuze tussen verschillende auto's om te huren. Zeer vriendelijke, en correcte bediening. In nood steeds beschikbaar wat ik ook heel belangrijk vind.'”
Tineke Moens   Ursel
Moens bvba
“Je kunt er echt alles huren”
Rahid Mabollo  
“'Ik huurde hier een Opel bestelwagen voor m'n verhuis. DEWA rent werkt correct, voor een zeer degelijke prijs. Vaststelling vd schade (krassen, ..) wordt net voor de verhuurperiode overlopen en genoteerd. Waarborg wordt snel teruggestort. Het bedrijf is flexibel met afleveren wagen en al dan niet terug vol tanken. Voertuigen zelf rijden vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor wie één of enkele dagen een camionet nodig heeft.'”
Debbaut Frans   Knokke
“'Vlugge en eerlijke bediening'”
Gentiel Van Nieuwenhuyze   Brugge
“'Met zo'n team kan je alleen maar 5 sterren halen. Doe zo verder!'”
Demolder   Brugge
“'Dit weekend een bestelwagen gehuurd bij DEWA-rent. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk onthaal, eenvoudige afhandeling. En na 2 dagen keurig de waarborgsom terug op mijn rekening Meer moet het niet zijn voor mij. Merci voor de service'”
Lieven De Vogelaere   Maldegem